Κατηγορίες

Η τοποθεσία μας

  • ΧΟΡΗΓOI ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΛΕΩ BACARDI TEL AVIV.
Τρόποι και Όροι Αποστολής
Για την ασφαλή & γρήγορη μεταφορά των αγορών σας, η εταιρεία μας συνεργάζεται με εταιρίες ταχυμεταφορών και διανομών (η επιλογή γίνεται από την εταιρεία μας, αναλόγως τον τόπο προορισμού)

Το κόστος αποστολής των προϊόντων αναφέρεται πλήρως και με ακρίβεια κατά την διαδικασία check out  πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, έτσι ώστε να γνωρίζετε ως καταναλωτής εκ των προτέρων το σύνολο των χρεώσεων. 

Ειδικά για αποστολές σε Δυσπρόσιτες Περιοχές ενδέχεται το κόστος αποστολής να τροποποιηθεί.
Σε τέτοια περίπτωση, το Τμήμα Φροντίδας & Υποστήριξης Πελατών θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, πριν την αποδοχή της παραγγελίας Σας από το κατάστημά μας.

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο smart-buys.gr, τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00, παραδίδονται συνήθως σε 48-72 ώρες στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας*. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

 Η αποστολή των προϊόντων σας δύναται να καθυστερήσει ή να ακυρωθεί για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες). Σε τέτοια περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για την βέλτιστη αποστολή της.

 * Κύρια Αστικά κέντρα (Χερσαία Ελλάδα, Πρωτεύουσες Νομών, Μεγάλες Πόλεις) και χωρίς να υπολογίζονται στο χρόνο παράδοσης οι μη εργάσιμες ημέρες.