Ηλεκτρικά Ποδήλατα

Η τοποθεσία μας

  • ΧΟΡΗΓOI ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΛΕΩ BACARDI TEL AVIV.

TWODOTS GLYKART ADDON

72590

Νέο προϊόν

1 έως 3 Εργάσιμες

€ 61,18 με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

TWODOTS GLYKART ADDON

Η εξέλιξη του είδους: από το hoverboard στο go-kart.
 
Προσπαθήσατε να σηκωθείτε και να παίξετε με το Glyboard, με πρακτική βρήκατε τη σωστή ισορροπία και η διασκέδαση δεν γνώριζε πλέον τα όρια. Τώρα, όμως, ψάχνετε για νέες αισθήσεις, χωρίς να εγκαταλείψετε την ηλεκτρική κινητικότητα του hoverboard σας. Η απάντηση στην επιθυμία σας ονομάζεται Glykart, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου του TwoDots που σε λίγα λεπτά σας επιτρέπει να μετατρέψετε το hoverboard σας σε ένα τρικύλινδρο ηλεκτρικό go-kart. Χάρη στο ειδικά ρυθμιζόμενο σύστημα ζεύξης και τους ιμάντες ασφαλείας Velcro, η Glykart είναι συμβατή με όλα τα ηλεκτρικά μηχανήματα αιωρήσεως που κυκλοφορούν στην αγορά καθώς και με τη σειρά TwoDots Glyboard και είναι κατάλληλη για όλους τους αναβάτες ανεξάρτητα από το ύψος, το πλαίσιο μπορεί να ρυθμιστεί σε μήκος σε λίγα λεπτά.
 
Η οδήγηση του Glykart είναι μια απίστευτη εμπειρία: καθίστε στο κάθισμα του αγωνιστικού χώρου, που χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο πλευρικής λαβής, κρατήστε τους δύο μοχλούς ελέγχου και επιτεθείτε στην πορεία σε πλήρη ταχύτητα και πλήρη ασφάλεια χάρη στο περιορισμένο ύψος από το έδαφος.
 
Το Glykart προέρχεται από την συμβίωση μεταξύ ηλεκτρικού αερόσακου και go-kart, για να σας προσφέρει μέγιστη απόδοση και διασκέδαση!
 
Το Glykart ... κάνει τη διαφορά!
 
Universal: συμβατό με όλα τα Hoverboards!
Ασφαλές και σταθερό, με τρεις τροχούς και περιορισμένη απόσταση από το έδαφος.
Γρήγορα από την αρχή: οδηγείτε με δύο μοχλούς!
Κατάλληλο για όλους: αγωνιστικό κάθισμα και ρυθμιζόμενο πλαίσιο.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

TWODOTS GLYKART ADDON

TWODOTS GLYKART ADDON

TWODOTS GLYKART ADDON

7 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: